Vester Hornum Skole
Hovedgaden 83
9640 Farsø
Skolen er lukket
 :
 
 
 
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dagpleje
Der er pt. 6 kommunalt ansatte dagplejere i Vester Hornum. Derfor er der rigtig gode muligheder for at få dit barn passet i lokalsamfundet. Dagplejerne er alle kvinder der vægter et godt hjemmemiljø, hvor nærvær og tryghed er nogle af nøgleordene.
De har alle flere års erfaring inden for dagplejeområdet.. Det betyder ro og stabilitet i forhold til børnene, de passer, og dagplejerne kender alle børn der passes i området, da der flere gange om ugen er aktiviteter, hvor dagplejerne mødes og hygger med børnene.
Skulle du være interesseret i at få dit barn i dagpleje, ringer du hurtigst muligt til Vesthimmerlands Kommune, pladsanvisningen på tlf. 99 66 70 00. Du vil efter at du har tilmeldt dit barn til ordningen, blive tilbudt et besøg hos den dagplejer du bliver visiteret til.
Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til byen i hjertet af Vesthimmerland….
Læs mere om den kommunale dagpleje
Legepladsen
Byen fik ved hjælp af Lokalrådet og Borgerforeningen i 1996 en længe ønsket legeplads. Legepladsen ligger i et naturskønt område på en blind vej. Legepladsen vedligeholdes pt. af Borgerforeningen.

Desværre er der kommet en masse "stramme" regler for offentlige legepladser, så udbuddet af legeredskaber er pt. begrænset. Desuden har legepladsen har været udsat for hærværk, som bestemt heller ikke pynter for vores tidligere dejlige legeplads. Men Borgerforeningen gør, hvad de kan for at lave for bedringer inden for deres økonomiske rammer.
Legepladsen er beliggende for enden ad Valdemarsvej.
Anker Tønning