Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Skole / Børnepasning  

Vester Hornum Skoles Støtteforening - sidste nyt 

 

2. klasse på Vester Hornum Skole har fået stor hjælp af Skolens Støtteforening til at komme ud at opleve MGP 2015 i Gigantium idræts- og kulturcenter i Aalborg fredag den 13. februar.

Du kan allerede nu se en lille smagsprøve på, hvad der venter 2. klasse her: http://youtu.be/t7TyACA2Rws


Husk at bakke op om støtte foreningen på Vester Hornum Skole.

50 kr. for personligt medlemskab pr. år
100 kr. for hele husstanden pr. år
300 kr. for erhvervsdrivende pr. år

Kan overføres til konto nr. 9174 180 56 71 927 - husk at opgive navn. Eller du kan betale kontant til Kim Veggerby eller Tenna Olesen.

Pengene går til eleverne. Fx har den givet støtte til: lejrskoler, ferie is, bålhytte, lege redskaber til skolegården, som ligger ud over skolens budget. Læs mere på Vester Hornum skoles hjemmeside - www.vh-skole.dk
Har du lyst til at give en hjælpende hånd til julestuen, indsamling af tombola gevinster og skolefesten, så er de meget velkommen.
Kontakt Kim Veggerby 20410974.


Okt. 2013

Tegn medlemskab af Vester Hornum Skoles Støtteforening

I disse dage omdeles en lille folder fra Vester Hornum Skoles Støtteforening, men skulle du være uheldig, og den ikke dukker op, så kan du også læse den her. Det er meget vigtigt, at vi i det lille lokalsamfund støtter op omkring skolen og dens elever, og betaling for et medlemskab går ubeskåret til elevaktiviteter. I folderen kan man se, hvor let man kan melde sig ind for hele skoleåret. Et personligt medlemskab koster 50 kr., et husstands medlemskab koster 100 kr. og et erhvervsmedlemskab koster 300 kr.

Støtteforeningens folder 2013/14

For yderlige oplysninger er du velkommen til at kontakte formanden for Vester Hornum Skoles Støtteforeningen Kim Veggerby tlf. 20 41 09 74 eller på mail: kveggerby@gmail.com


Bliv medlem af støtteforeningen for Vester Hornum skole – det koster kun 100 kr. pr husstand for et år. 

Som medlem af Støtteforeningen sikrer du via kontingentbetalingen gennemførelsen af aktiviteter, som ligger ud over skolens budget. Støtteforeningen har givet økonomisk tilskud til legepatruljen, ferieis, bålhytten, renovering af skolegården og hvert år yder vi et tilskud på 300 kr. pr. elev, som skal på lejrskole. 

Et medlemskab af Støtteforeningen koster
  50,- kr.      for personligt medlemskab
100,- kr.      for hele husstanden
300,- kr.      for erhvervsmedlemskab 


 
 
 
 

  

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK