Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Skole / Børnepasning  

Det lille Musikhus

 

Cafékoncert i ”Det lille Musikhus” i Vester Hornum d. 1. november.

Fredag d. 1. november blev ”Det lille Musikhus” ved Vester Hornum skole taget i brug som musikalsk samlingssted. Det skete med en cafékoncert, der blev afholdt i forbindelse med de Vesthimmerlandske Musikdage.

Koncerten bød på et meget varieret program, der bestod af skolens kor, et sammenspilshold fra Kulturskolen, to solister, en professionel musiker, det lokale sangkor og et 60´er band.

Skolekoret gav smagsprøver på nogle af de sange, der skal indgå i årets forestilling til skolefesten. Sammenspilsholdet, der havde elever fra bl.a. Ullits og Strandby underholdt med nogle rytmiske numre.  Sascha spillede guitar og sang ”Regnvejrsdag i november”. Kristinesang og spillede sange, hun selv havde komponeret. Det var så heldigt, at Thomas Pedersen havde tid til at komme forbi og give et par numre før det lokale sangkor gik til mikrofonerne. Eftermiddagen blev afsluttet af 60´er bandet ”Kustoderne”, der på bedste pigtrådsmusikvis spillede bl.a. Beatles og Shaddows.

Koncerten var kombineret med en café, som 8. kl. bestyrede, så gæsterne nød både godt til øregangene og halsen. 

Der var fuldt hus hele eftermiddagen og der var godt humør og fin stemning. Der skal lyde tak til alle optrædende for en god musisk oplevelse samt til alle gæster for positiv deltagelse.

 

   


  

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK