Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Skole / Børnepasning  

Vester Hornum Dagpleje 

 

Der er pt. 7 kommunalt ansatte dagplejere i Vester Hornum. Derfor er der rigtig gode muligheder for at få dit barn passet i lokalsamfundet. Dagplejerne er alle kvinder der vægter et godt hjemmemiljø, hvor nærvær og tryghed er nogle af nøgleordene.

De har alle flere års erfaring inden for dagplejeområdet. Og et par stykker har i skrivende stund været ansat i mere end 20 år. Det betyder ro og stabilitet i forhold til børnene, de passer, og dagplejerne kender alle børn der passes i området, da der flere gange om ugen er aktiviteter, hvor dagplejerne mødes og hygger med børnene.

ver tirsdag er der legestue i Firkløveren. For tiden er det kun om formiddagen, men der arbejdes på at skabe muligheden for at gøre legestuen til en hel dag. 

Onsdag i vinterhalvåret mødes de til gymnastik og leg i Vester Hornum Hallen. Her er fokus på samvær, leg og motorik.

Børn der går i dagpleje i Vester Hornum får også et godt kendskab til Vester Hornum Børnehave, da dagplejerne, på skift, er på besøg der, hver 14. dag. Det betyder for de børn, der skal begynde i børnehaven, at de på forhånd er vant til, og trygge ved, at komme i huset. De kender både de andre børn og pædagogerne her.

Dagplejerne er også på besøg hos hinanden, så børnene lærer de forskellige hjem at kende. Det giver igen en tryghed for børnene, når de skal passes i gæstepleje.

Dagplejerne er også aktive brugere af den lokale skov og byens indhegnede legeplads.

Skulle du være interesseret i at få dit barn i dagpleje, ringer du hurtigst muligt til Vesthimmerlands Kommune, pladsanvisningen på tlf. 99 66 70 00. Du vil efter at du har tilmeldt dit barn til ordningen, blive tilbudt et besøg hos den dagplejer du bliver visiteret til.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen til byen i hjertet af Vesthimmerland….

Venlige hilsner Dagplejerne i Vester Hornum

 

Se dagplejens velkomstfolder

 

 

  

  

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK