Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Mellem os 

Vester Hornum Borgerforenings Sommerkonkurrence 

 

Rigtig mange deltog i 2012 i konkurrencen om Årets Sommerbillede. Vinderen af fotokonkurrencen blev: 
Laura Bæk, Allan Hansen og Per Nielsen, som hver har fået et gavekort på 100,- kr. sponsoreret af Vester Hornum Borgerforening. Tillykke til jer alle tak og tusind tak til alle som deltog.
Se billederne

Trods det efterårsagtige vejr er det atter tid til at komme i gang med konkurrencen om Årets Sommerbillede 2012. Jeg håber at modtage rigtig mange billeder i år. HUSK konkurrencen er for alle. Jeg forventer ikke professionelle billeder, men en masse billeder af sjove oplevelser. Billedet må gerne være ledsaget af en tekst. 
Send dit billede til lone@vesterhornum.dk 

Den 1. september 2012 vil der blive udtrukken tre vindere, som hver modtager 100,- kr., som er sponseret af Vester Hornum Borgerforening.


Hver sommer har vi en konkurrence om Årets Sommerbillede, hvor du kan sende dine sjoveste, flotteste eller mærkeligste billeder fra sommerlandet til hjemmesiden.  Det kan være en solnedgang, badende børn, en mariehøne på en bog eller fars vilde ansigtsudtryk, da han prøvede Lynet i Fårup Sommerland osv..... Du kan deltage med lige så mange billeder, som du har lyst til.

Den 1. september 2011 vil der blive udtrukken tre vindere, som hver modtager 100,- kr., som er sponseret af Vester Hornum Borgerforening. 


Ni deltog i vores konkurrence om Årets sommerbillede 2011. Og jeg har ved lodtrækning fundet frem til følgende vindere:

  • Jytte Jensen - billede nr. 485

  • Carina Langgaard - billede nr. 489 

  • Hanne Jørgensen - billede nr. 486

På billedet herunder ses Carina Langgaard sammen med Martin Nielsen fra Borgerforeningen ved præmieoverrækkelsen fredag sidst på eftermiddagen hos Byens Købmand. Jytte Jensen og Hanne Jørgensen var desværre forhindret i at møde frem. Tillykke til jer og tak til alle som har bidraget. 

  

Se dette års indsendte billeder


Vindere i 2010 var Hanne Thomsen, Jytte Jensen og Bodil Nielsen 

Se de tidligere indsendte billeder fra 2008 og 2009 og 2010 

  

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK