Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Mellem os 

Vester Hornum Borgerforenings Julekonkurrence 

 

Julekonkurrencer hører julen til og igen i år har V. Hornum Borgerforeningen tilbudt at sponsorer en hyggekurv fra Byens Købmand.... 
Så frem med dit kamera og tag et billede af et stykke julepynt. Det kan være noget du har set nede i byen. Det kan være noget, du har til at stå der hjemme. Det kan være noget, du selv har lavet, eller noget du har arvet. Det kan være noget, du lige har købt, eller det kan være noget, der har mange jul på bagen. Tag et billede, og fortæl historien bag. 
Sendes til lone@vesterhornum.dk senest den 21. december 2011.  Vinderen vil efterfølgende blive offentliggjort her på siden... Tryk her for at se de indsendte billeder. 

Vinderne af Årets julekonkurrence blev Laura og Caroline, som fredag den 23. december fik overrakt en hyggekurv hos Byens købmand. De andre deltagere som mødte op fik også en lille gave med hjem. Stort tillykke til jer og tak fordi I deltog - Du kan se billederne her

 


Julekonkurrence 2010 

Første i december lavede Vester Hornum Borgerforeningen en julekonkurrence her på hjemmesiden, hvor de opfordrede folk til at indsende en julehilsen i form af et billede.

Ni deltog i konkurrencen om en hyggekurv, som i december var udstillet hos Byens Købmand. Niels Jørgensen fik lov til at være "lykkens gudinde" og vælge en vinder blandt de indsendte billeder.
Og han gav følgende begrundelse for vinderbilledet:
- der er sne på billedet
- det viser, at man tænker på dyrene i den kolde tid
- og at noget kan gå galt (selv for en bagerdatter) 

 Se de indsendte billeder

Vinderen blev Mette Bæk med billede nr. 088:  Ups - brændte brunkager, det nyder fuglene godt af. 

På billedet herunder ses Mette Bæk sammen med Ann Britt fra Borgerforeningen. Borgerforeningen gav også en lille præmie til dem, som havde skrevet en julehilsen på billedet. Blandet andet til Gitte Bøgh og Jakob (nederste billede). Torben Kjær, Astrid og Mathias kan hente en lille ting hos Købmanden i morgen :-)  Tillykke! 

  

  

  

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK