Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Lokalhistorie 

Lokalhistorisk hyggeaften 

 

På baggrund af de indsendte billeder til "Glimt fra Gamle dage" på Vester Hornums hjemmeside, samt  tilbagemeldinger fra borgerne i Vester Hornum har inspirerede Søren til at forsøge at indsamle materiale om byens historie. 

I samarbejde med Vester Hornum Borgerforening blev der første gang den 5. november 2008 afholdt lokalhistorisk hyggeaften på Vester Hornum skole. Alle, der er interesseret og har tilknytning hertil, er meget velkommen til at deltage. Er interessen stor nok, kan det være at der med tiden bliver dannet en Lokalhistorisk Foreningen, men indtil da nøjes med med disse hyggeaftener, hvor det vigtigste er at få indsamlet materiale bl.a. i form af billeder, som vi kan få scannet ind, så vil tiden vise, hvordan materialet sidenhen skal bruges. 

Dato for den næste lokalhistoriske hyggeaften er:

  • ONSDAG den 27. februar 2013 kl. 19.00 - 21.00 på skolen (Indgang ved læreværelset) 

Evt. spørgsmål kontakt Søren Gertsen,  tlf. 9866 3460  eller på mail skg@vesterhornum.dk, som også gerne modtager billeder på mail. 

Vores KulturArv var på besøg i Vester Hornum den 22. og 23. maj 2009. Der blev ikke indsamlet historie fra Vester Hornum, men her kan du se nye og ældre fotos fra Vester Hornum:

http://www.voreskulturarv.dk/default.aspx?m=2&i=86 

 

 
 

 

 

  

  

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK