V e s t e r   H o r n u m . d k 

- lige i af Vesthimmerland

 

Forside


Erhverv

 

 Foreninger

 

Skole/Børnepasning

 

For Børn

Kirke

 

Byfest

 

Lokalhistorie

 

Links

 

Mellem os

 

Billeder

 

Diverse

   
- JULEKALENDER 2012
 
Vester Hornums Julekalender 2012 
 
 
Rigtig mange læser julekalenderen - både fra nær og fjern. Indtil den 31. december 2012 er der  mulighed for at sende en julehilsen herunder. Og det kunne jo også være sjovt at se, hvor læserne kom fra :-) Ønsker alle en dejlig december.. 
 
Kommentarer skrevet i forbindelse med julekalenderen 2012:
 
24. december 2012 af Bodil 

Glædelig jul alle i by og på land. Godt nytår og tak for det år, der snar rinder ud


24. december 2012 af Lone G. 

Så er sidste låge åbnet... lidt vemodigt, men vi laver en julekalender igen i 2013. Tænk på mig, hvis I har forslag til, hvem vi kan spørge næste år. Ønsker alle en rigtig glædelig jul og siger mange tak til alle, som har bidraget til, at vi endnu engang kunne få en julekalender i Vester Hornum 


16. december 2012 af Karina Løvkvist 

Opvokset i vh, bor nu i Brædstrup. Super sjov kalender, følger skam med i hvad der sker i barndoms byen selv om der er lidt langt hjem..


14. december 2012 af  Heidi K. Derosche

Jeg er opvokset i Flejsborg men bor nu i Farsø. Det er altid sjovt at læse de bidrag der er med i julekalenderen. Mange af dem der er med i den kender man, og andre kender man knap så godt, men det er sjovt at læse. Et stort og flot stykke arbejde Lone laver hvert år med den julekalender. Det er rigtig flot Lone.


14. december 2012 af Janne Lemvigh - bor i Aars

Glæder mig hvert år til at se hvem der er med, det er så hyggeligt at læse om. STOR ros til Lone for det flotte arbejde. Glædelig jul til alle :-)


12. december 2012 af Inge M. Jensen

Tak til Lone som igen har lavet et stort og flot arbejde med julekalenderen og ikke mindst tak til alle jer der har givet jeres bidrag hertil. Det er herligt hver dag at opleve et gensyn med en man kender eller se hvem der også har boet her i byen.


11. december 2012 af Birgit - bor i Farsø 

Det er altid sjovt at se om vi kan kende de forskellige - har været bosat i Flejsborg i 46 år tak


11. december 2012 af Jette Kærvang, Ølgod

Ros for det flotte arbejde igen i år Lone og en jule hilsen herfra Ølgod skal byen/alle dem jeg kender da have.


11. december 2012 af Lone G.:

Hvem læser julekalenderen ? Har man ikke lyst til at skrive sit navn og en hilsen, kan man nøjes med at skrive hvor man kommer fra :-)


30. nov. 2012 af Henning Thomsen bnht@email.dk 

Hej - var med da skolen startede 1960. Kom fra Flejsborg. Har boet på Sjælland siden 1968 - var tilfældig til loppemarked hos FDF. Mødte Lærer Masden og mindes lærer Larsens :et par på skrinet. Ak ja, det var dengang.


 22. nov. 2012 af Lone G.:

44 har allerede været inde at kigge bag den første låge :-) I alt er det blevet smugkigget 136 gange fra den 14. nov. til 22. nov. 2012


 

 

 Kontakt webmaster