Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Foreninger 

Hyllebjerg Rideklub - sidste nyt  

Ringidning i Hyllebjerg.

Lørdag d. 10. august holdt Hyllebjerg rideklub ringridning. Selvom lørdagen startede noget overskyet og med regnvejr, troppede 6 seje børn op til travholdet. Så snart de startede klarede det heldigvis op og solen kom frem. Alle børn kæmpede med at fange de små ringe, men det blev Karoline Larsen fra Hornum som fangede flest og dermed blev vinder på travholdet. Flere børn havde også klædt sig rigtig godt ud. Den bedst udklædte blev Maja Carlsen. Som tak for indsatsen var der en præmie til alle deltagerne.

Over middag var det tid til galopholdets konkurrence. Her var 22 ryttere mødt op, for at kæmpe om pengepræmier og gaver. Efter de 10 omgange var vindere fundet, og det blev Rikke Steffensen som vandt de 1500 kr. sponsoreret af den jyske sparekasse. 2. pladsen og 1000 kr. sponsoreret af Mægler firma Asger Larsen blev vundet af Anette Sahl. Med de to første placeringer fulgte også en kvalifikation til årets kongeringridning i Vegger.  3. pladsens 750 kr. som Justesen tømrer og snedker sponsorerede blev vundet af Hans Bach. For at afgøre 4. pladsen måtte der en enkelt omridning til. Her vandt Tanja Kiib 500 kr. sponsoreret af Ullits kloak og entreprenør.  Ligesom hos børnene havde flere klædt sig ud, for at gøre dagen endnu mere festlig. Den bedst udklædte blev Line Mortensen, hvor både hest og rytter bar en flot udklædning. Næste weekend mødes mange ryttere til ringridning i Vegger, hvor årets ringridderkonge skal findes.

På billedet ses vinder af travholdet Karoline Larsen

 

C:\Users\tanj1800\Downloads\Ringridning i HBRK 2013 134 (1).jpg

 

C:\Users\tanj1800\Documents\HBRK\vinder2013.jpg

Vinder af galopholdet Rikke Steffensen

 Velbesøgt ridestævne i Hyllebjerg
  - Besøgende skabte dejlig stemning på den lille rideklub!

Weekenden d. 18-19. juni afholdt Hyllebjerg rideklub udvidet klubstævne for 18 besøgende naboklubber. Vejret var over alt forventning, og både antal startende ryttere og tilskuer var bedre end sidste år. Hele 100 ekvipager deltog, og i alt 210 starter blev det til på den lille stævneplads. 

Hyllebjerg havde 10 deltagende ryttere, og 10 rosetter blev det til. Som topscorer rykkede Henriette Pedersen og simba en 1. plads hjem i LC1 dressur pony, samt to nulrunder i hhv. LE og LF spring pony.  Tina Bjerre på Melle fik en delt 3. plads i LC1 dressur hest og en nulrunde i LF spring hest. ”Anden halvdel” af 3. pladsen i LC1 hest gik også til Hyllebjerg - til Kamilla B. Munk på Frøsanggårds finest Dancer. Caroline B. Jørgensen og Freja sprang en rulrunde i LF pony, Stine Falk på latina dansede sig til en flot 2. plads i LD2 dressur hest, Krista Henriksen på Corhtesses Babe H sprang en nulrunde i LF hest mens søster Kamille Henriksen fik en 1. plads i LC spring hest. Mette B. Andersen, Louise Larsen og Christine Sørensen viste også flot ridning i Hyllebjerg regi.  Rytterne havde under hele stævnet ridelærer Trine Erlandsen med som støtte og hjælper.

Traditionen tro modtog stævnets mest vindene rytter pokal, og i år måtte denne ære deles mellem Freya Agerskov på Fantom M, Farsø og Majbrit Jeppesen, Flicka, Ranum. Pokalen stil den mest vindende Hyllebjerg rytter modtog Henriette Pedersen på Simba.

Det faktum at pladsen er trang i Hyllebjerg rideklub stiller logistikmæssige krav til de mange deltagende ryttere. Bl.a. var der udfordringer på opvarmningsområderne. Men rytterne udviste tålmodighed og stor hensyn til hinanden.  På tilskuerpladserne kunne man nyde sol, skovstemning og en masse fantastiske ridning.  Alle på pladsen var med til at skabe en god stævneweekend – Hyllebjeg rideklub sige alle tak for den positive og hyggelig stemning. En speciel tak skal lyde til de ildsjæle som er hjertet i Hyllebjerg rideklub, til alle hjælpere, banebygger og dommere.

Billedet viser de ryttere, som vandt pokalerne. De måtte traditionen tro en tur i badekaret og derefter rulles i sand...


Ringridning i Hyllebjerg

Lørdag eftermiddag i strålende solskin mødtes ca. 35 ryttere til ringridning i Hyllebjerg. Først red de yngste ringridning i trav, her vandt Kamilla Jepsen. Pyntepræmien gik til Amalie Nymann. Over middag kæmpede de mere øvede ryttere i at fange de små ringe i galop. Efter 10 runder måtte der rides om for at afgøre 1. og 2. pladsen. Herefter endte det med at Addie Hold fra Gedsted vandt de 1500 kr. sponsoreret af Sparekassen Farsø og Niels Kristian Jensen vandt 1000 kr. sponsoreret af ejendomsmægler Asger Larsen. 3. pladsen gik til Rikke Steffensen og de 750 kr. var sponsoreret af Danatek.   4. pladsen og 500 kr. sponsoreret af Oles smedeforretning gik til Janni Nymann. Udover fjerde pladsen fik Janni også prisen som årets græsrytter – den første rytter som ufrivilligt forlader hesten.

På lørdag mødes mange af rytterne i Vegger for endnu en gang at dyste om fine præmier, men denne gang også for at afgøre, hvem der bliver ringridderkonge 2010.

Hyggedag i Hyllebjerg

    

En flok ryttere mødtes sidst i sommerferien for at holde en hyggedag i Hyllebjerg rideklub. De store red på tur i terrænet omkring Hyllebjerg og de yngste hyggede sig med pyntekonkurrence, hvor ponyerne blev striglet og pyntet op.  En aktivitet var dog populær hos både store og små; Ringridning - som flittigt blev øvet af alle, da Hyllebjerg rideklub på lørdag afholder ringridderstævne, så der skal kæmpes om de mange præmier.


Hyllebjerg rytter blev prins

I den forgangne weekend blev Nordjyllands største ringridderstævne afholdt i forbindelse med sommerfest i Slettestrand. Mange ryttere var mødt op og kæmpede om at fange flest ringe. Efter 5 omgange på stor ring og 5 omgange på lille ring, måtte der omridning til for at få afgjort hvem der fik 3. pladsen. Her vandt Louise Larsen på ponyen Simba fra Hyllebjerg og blev dermed kåret til prins.


Ridestævne i Hyllebjerg den 19. og 20. juni 2010 

Hyllebjerg rideklub afholdt ride stævne i weekenden, lørdag var vejret ikke helt med hestefolket, men søndag blev det helt perfekt. Der var tryk på i Hyllebjerg med godt 200 starter fordelt på de to dage med dressur og spring.   


Super indsats fra Hyllebjerg ryttere i weekendens ridestævner.

Fra venstre, Christine fik en anden plads i LD2,  Astrid fik en anden  plads i LC2 til Ranum rideklubs stævne og Louise var til distriktsstævne i Løgstør og fik en fjerde plads i LA spring på Simba.


Flot start for HBRK rytter 

HBRK rytter fik en flot 1. plads i LC1 og en 3. plads
i LC2 Dressur for heste i weekendens ridestævne
i  Han Herreds Hestesportsklub. Det er første stævne ekvipagen Astrid Klitgaard og Hellas deltager i.

 

 


Ministævne i Hyllebjerg

Trods søndagens lidt barske efterårsvejr holdt Hyllebjerg rideklub ministævne for klubbens yngste og mindre erfarne ryttere. Der blev dystet i holdridning, 5 små opgaver og ld1. I 5 små opgaver, skulle der blandt andet rides igennem en labyrint, springes et lille spring, laves møller på hesten mm. For de lidt mere rutinerede ryttere var der til slut to springklasser. Mange ryttere startede deres første ride konkurrence, så de mødte op med spænding og lidt sommerfugle i maven. Selvom vejret bød på både regn og blæst, klarede alle ryttere det super godt, og der kunne uddeles rosetter til alle deltagerne for deres flotte indsats.


HBRK-ryttere til tops ved områdemesterskab

Rebild Sportsrideklub var i weekenden vært for årets områdemesterskab i dressur og spring. Hyllebjerg rideklub havde 4 ekvipager til start ved stævnet – alle i spring. For heste deltog Karina Petersen på Korlando og Kamilla Henriksen på Hope Lynghøj. Mesterskabet rides over to dage, og efter søndagens finale endte Kamilla Henriksen på en flot 2. plads. For ponyer deltog Louise Larsen på kat. 2 ponyen Simba og fik en 2. plads i finalen. Efter søndagens finale for kat. 1 ponyer var Louise og Impack eneste ekvipage, der var fejlfri i både semifinalen og finalen og vandt dermed områdemesterskabet.

På billedet ses Louise og Impack

  

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK