Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Foreninger 

Flejsborg Skyde Center 

 

Flejsborg SkydeCenter er en god og velfungerende forening der er beliggende i en gammel grusgrav lige uden for Flejsborg by. Nærmere Gattenvej 29, Flejsborg, 9640 Farsø.

FSC bliver drevet frivilligt af medlemmer fra jagtforeninger, Holmegårdens Jagtforening, Farsø Jagtforening, Strandby Jagtforening samt Overlade og Omegns Jagtforening. Vi har det formål at fremme flugtskydningens fine kunst ved at deltage og afholde diverse arrangementer inden for flugtskydning. Der ud over har vi også det mål at fremme træfsikkerheden hos så mange jægere som overhovedet muligt. 

Vi er så heldige at vores beliggenhed i den gamle grusgrav gør at vi har en af de bedste miljøgodkendelser i hele Danmark. 

Hvis du skulle have lyst til at afprøve flugtskydningens fine kunst er du meget velkommen til at se forbi på en af vores træningsaftener. 

Vi har gode og godkendte instruktører, der altid vil være behjælpelige med at instruere dig skydningens fine kunst. 

Vi lægger vægt på at der er en afslappet atmosfære, hvor der er plads til alle uanset, hvilket niveau man måtte være på – skyttemæssigt. 

Vi har altid en kop varm kaffe eller te på kanden.

Yderligere giver vi også mulig for firmaer og private at komme ud og afholde en lukket skydning om lørdagen. Det være sig som firmaarrangementer eller måske bare en mande- eller pigeeftermiddag i hyggeligt samvær. Vedrørende baneleje så kontakt Bjarne Andersen på mobil 20 94 29 29.

 

Skulle du have brug for yderligere oplysninger er du altid velkommen til at kontakte formand Kalle Pedersen 98 21 37 05 eller besøge vores hjemmeside - tryk her 

 

  

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK