Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Erhverv 

Fotograf Bettina Larsen 

 

Bettina Larsen 
Kirkebakken 12, V. Hornum 
9640 Farsø

Ring eller SMS nu! – 31 15 30 43


www.bettinalarsen.dk

 

Fotografen på farten –  i hele Nordjylland! :)

 

At tage billeder har været min hobby meget længe, så da mugligheden var der, greb jeg chancen og startede mit eget lille firma, hvor jeg køre ud til kunderne, så vi kan få nærvær og tryghed frem i billederne.
 

Så har I brug for en fotograf i Nordjylland eller Midtjylland, men ikke ønsker at pakke en masse ting, tilbehør eller børn, så kommer jeg ud til jer i jeres vante og trygge omgivelser. Og jeg kører gerne til skov, strand eller på andre locations, så vi kan lave et unikt og flot billede til jer, som I kan nyde mange år fremover. Jeg tager mit lille studie med som jeg hurtigt sætter op hvis I ønsker at få taget billeder hjemme. Det aftaler vi lige på forhånd.

Ingen opgaver er for små eller store. Så skal I have en bryllupsfotograf, så denne glædelige dag altid kan mindes, børnefotograf da guldklumperne bare vokser så stærkt? En portrætfotografering af familien til gaver eller billeder af ansatte til brug i firmaet? Eller en erfaren fotograf af nyfødte til at forevige de første dage i Jeres barns liv, i et smukt fotografi, så skriv jeres ønsker og få en super dygtig og nærværende fotograf ud til at tage jeres billeder.

Jeg er selv mor til to krudtugler, Sebastian på 7 år og Emilie på 4 år, så jeg ved hvor stressende det kan være at pakke børn og grej. Især som helt nye forældre. “Og har man nu husket stofbleer og sutter..?” Så jeg har fået meget positiv respons på det at jeg kommer ud til kunderne… Især med billeder af nyfødte og børnebilleder er det et hit, for der skal mange ting gå op i en højere enhed for at det skal lykkes at komme af sted til tiden.

Du er altid velkommen til at følge mig på Facebook, som jeg klart vil anbefale at gøre.

 

 

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK