Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Erhverv 

Min Købmand - sidste nyt 

Sammen med 200 andre lokale nærkøbmænd i Spar-kæden, kunne købmanden i Vester Hornum søndag den 20. oktober 2013 invitere til åbningsbrag i deres nye og tilpassede kæde; Min Købmand.


17. august 2013

Din Lokale Spar i Vester Hornum ændrer navn til Min Købmand

Den 20. oktober ændrer Spar navn til Min Købmand. Butikken er fortsat en del af SPAR-familien, og ud over at navnet på facaden ændres, så vil kunderne møde den friske nye grønne farve, som er et af kendetegnene for Min Købmand samt et overskueligt og tilpasset varesortiment. 

I en tid hvor markedet hele tiden udvikler sig, og hvor det er svært at tiltrække kunder i de mindre samfund, har vi nu fået mulighed for i endnu højere grad, at tilpasse os vores lokalområde og bidrage aktivt til vores lokalsamfund.

Efter grundige overvejelser faldt valget på Min Købmand kæden, der størrelses- og beliggenhedsmæssigt matcher vores butik bedst, og her har vi i høj grad mulighed for at imødekomme vores kunders behov, siger Købmand Niels Jørgensen.

Min Købmand bliver stedet, hvor kunderne kan foretage de daglige indkøb og butikken vil naturligvis fortsat have et fast Gul Pris grundsortiment på de mest almindelige dagligvarer samt ugentlige stærke tilbud og andre tiltag, der gør butikken til et omdrejningspunkt i og for de lokale.

Selvom der skiftes navn, facade og meget mere vil købmanden og personalet være præcis det samme, som altid, blot i nye klæder. Og butikker kommer ikke til at holde ekstra lukket pga navneændringen, siger købmand Niels Jørgensen. Vi glæder os til et LOKALT ÅBNINGSBRAG fra den 20. oktober og 3 uger frem.

Om Min Købmand:
Min Købmand er en del af SPAR-kæden og har pr. 20. oktober ca. 200 butikker landet over. Min Købmand er en lille nærkøbmand, med stor lokal forankring, og købmanden har en stor grad af frihed til at tilpasse sit sortiment til sine kunders behov.

For yderligere oplysninger:

Købmand Niels Jørgensen    

Tlf.: 98 66 33 05


Mulige spørgsmål fra kunderne og input til svar Min Købmand!

Hvad sker der hos jer / Min Købmand?
I en tid hvor markedet hele tiden udvikler sig, og hvor det er svært at overleve som selvstændig købmand i de mindre samfund, har vi nu fået mulighed for i endnu højere grad, at tilpasse os vores nærmiljø og bidrage aktivt til vores lokalsamfund, hvilket vi tror, er fremtiden. 

Hvorfor hedder I ikke SPAR / KWIK SPAR mere?
Vi har efter grundige overvejelser valgt, at blive Min Købmand, som er det koncept, der størrelses og beliggenhedsmæssigt matcher vores butik bedst, og hvor vi i høj grad har mulighed for at tilpasse os bedst til jer kunders behov. 

Hvad sker der ud over at facaden ændres?
Ud over at vi ændre navnet på facaden til Min Købmand, vil der ikke ske de store ændringer, vi vil fortsat have stort set de samme varer, men det bliver alligevel mere overskueligt og tilpasset til netop vores lokalområde.

Kan jeg så ikke længere få de varer, jeg er vant til at købe?
Jo, og nu har vi som Min Købmand i højere grad mulighed for at tilpasse sortimentet til netop vores lokalområde og jeres behov.

Bliver det til en discountbutik?
Nej, Min Købmand bliver stedet, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, og købe det du lige står og mangler. (Derudover har vi jo også apotek og 
post), men dermed ikke sagt, at vi ikke har gode priser. Vi har naturligvis et Gul Pris grundsortiment samt løbende stærke tilbud. Dertil kommer der et nyt tiltag, som vi kalder ugens selvhenter – her sender vi sms med et knaldgodt tilbud hver uge. Så husk at tilmeld dig.

Men vi kan tilbyde dig meget mere end discountbutikkerne, for hos os fortsætter den gode service naturligvis – man bliver jo nærmest overrasket, hvis man får den i discountbutikkerneJ
.

Hvad er Gul Pris egentlig?
Gul Pris er SPAR´s serie af varer til discountpriser – priserne er faste, og du kan få dem hver dag, året rundt. Vores Gul Pris sortiment matcher discountbutikkerne 100 % både på pris og kvalitet - og du behøver ikke at gå over til discountbutikkerne og checke prisen, det har vi nemlig allerede gjort. Der findes Gul Pris varer inden for stort set alle varekategorier.

Betyder skiftet noget for personalet?
Nej. Personalet og købmanden er præcis det samme, som altid.  Blot i nye klæder

Ændrer det på åbningstiderne?
Nej. Vi har præcis de samme åbningstider som før.

Kommer I til at have lukket for at bygge om?
Vi knokler for at blive klar til åbningen søndag den 20. oktober. Vi kommer ikke til at holde lukket.

Sker der noget i forbindelse med, at I skifter?
Det er jeg glad for, du spørger om, for det gør der i allerhøjeste grad
J . Vi holder et lokalt åbningsbrag i hele 3 uger fra søndag d.2 0. oktober og 3 uger frem med en masse tilbud og aktiviteter her i butikken, så alle vores kunder kan lære den lokale Min Købmand at kende. Og ikke at forglemme – vi kommer til at køre masser af aktiviteter bl.a. en bonkonkurrence, hvor vi hver uge trækker en vinder, der får en værdicheck svarende til beløbet på bonen. Derudover uddeler vi gratis morgenbrød de 3 søndage i kampagneugerne (den enkelte købmand definerer de nærmere betingelser). Og vi kommer til at køre nogle helt vilde tilbud  bl.a. via sms, så husk at tilmeld dig – det bliver virkelig godt, så vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op som Min Købmand. Hold godt øje ed informationerne her i butikken og i lokalavisen.


Oplevelser hos Byens Købmand

Om det skyldes den kommende Farsdag den 5. juni, skal jeg lade være usagt, men Købmand Niels har lige fået et parti gavekort hjem på spændende oplevelser, som man evt. kunne bruge til Farsdagsgave. Sortimentet omfatter bl.a. den kendte Biograftur for to, kroophold, en tur i en Ferrari / luftballon og mange flere. Fordelen ved Oplevelsesgaver.dk er bl.a. at de er gyldige i 3 år, samt at man kan bytte sit gavekort til en anden oplevelse, hvis man ikke tør tage en tur i en luftballon...  Se alle Oplevelserne næste gang du handler ind hos Byens Købmand :-) 


Nu kan du igen købe Dark Ale med Vester Hornums Logo  hos Byens Købmand. 
V. Hornum Dark Ale er brygget på Nibe bryghus for Kalles Bryghus. 
Kalles Dark Ale er brygget på vand, gær, humle samt 4  typer malt. 
Dark Ale er velegnet til grill mørkt og krydret kød, samt en vellagret ost. Bør opbevares og nydes kælder kold. 

www.Kalles-Bryghus.dk

Pris for en dark Ale er 39,95 eller 3 stk. for 100,- kr. 

dark_ale.JPG (193030 byte)


Den sidste dagligvarebutik i Vester Hornum lukker 1. oktober 2010 

Byens Købmand lukker efter knap 20 år på Hovedgaden i Vester Hornum. Niels Jørgensen åbnede købmandsbutikken i februar 1991 i Børge Jensens tidligere biludstilling. Butikker er flere gange blevet udvidet og blev i 2000 kåret som Årets nærbutik blandt 1000 andre dagligvarebutikker.

Købmand Niels Jørgensen har forgæves forsøgt at sælge forretningen og drejer nu nøglen om, fordi han er kommet op i årene - men det skyldes også en stribe nye regler og restriktioner fra sundhedsmyndighederne, som gør det meget svært at drive en købmandsbutik, samt øget konkurrence fra de større butikker.

Købmanden har endnu ingen planer for fremtiden, men bliver boende i området og vil bruge en masse tid på sit barnebarn på 2 år.

Frem til lukkedatoen kan kunderne stadig få friske grøntsager og mejeriprodukter hos Byens Købmand, men efter 30. september må borgerne i Vester Hornum kører til Års eller Farsø for at handle. 

175 besøgte den 1. april 2010 denne side .... Og det var heldigvis kun en APRILSNAR, som var lavet i samarbejde med Købmand Niels :-) 


Internet café hos Byens Købmand  

Tja – måske lever det ikke helt op til, hvad man i de større byer forbinder med en internetcafe, men hos Byens Købmand i Vester Hornum tilbydes der nu gratis internet adgang via en bærbar computer, som er doneret af Sparekassen Farsø. 
For de der ikke har internet adgang derhjemme, åbner der sig nu muligheder for at undersøge, hvad Internettet kan bruges til. Af og til sker det jo også at ens pc'er "går ned" og så har man mulighed for at tjekke sin mail,  når man alligevel skal til købmanden og handle ind.  Måske mister man sin internetforbindelse derhjemme, og så har man mulighed for at tage sin bærbare pc’er med til købmanden og tilkoble sig internettet, så man fx kan komme på home-banking. Tilbuddet kan benyttes af alle og ikke kun lokalbefolkningen i området.

På billedet ses Mona sammen med den nye internet adgang. 


Årets Nærbutik 2000

Den 47-årige købmand Niels Jørgensen, indehaver af Byens Købmand, Hovedgaden 60 i Vester Hornum ved Farsø, modtog søndag både diplom og andre synlige beviser på, at han driver Danmarks bedste nærbutik. Det skete på Skandinaviens største fagmesse for fødevarebranchen, Interfair 2000, i Messecenter Herning, hvor Byens Købmand i Vester Hornum i Himmerland blandt 1.000 dagligvarebutikker i købmandssektoren over alt i landet blev udpeget til at kunne smykke sig med den hæderfulde titel "Årets Nærbutik 2000". Niels Jørgensen er med i Chr. Kjærgaard-kæden "1 af De Friske Butikker", og hans butik er samlingspunkt for mange arrangementer i lokalområdet.

Valgt af egne kolleger
Blandt landets nærbutikker er der stor prestige forbundet med at hjemføre den fornemme titel, der sættes yderligere i relief ved, at det er medarbejdere fra dagligvarebutikker i Danmark der sammen med sælgere og konsulenter fra dagligvareindustrien har kunnet pege på de butikker, som skulle gå videre til finalen, hvor en uvildig dommerkomité med adm. direktør Jørgen Kiel, ComStrat, som formand fik til opgave at udpege den endelige vinder.

Lokal styrke, kreativitet og effektivitet
Det er fagbladet Dansk Handelsblad, der er initiativtager til konkurrencen, hvor kravet for at deltage i nærbutik-klassen er, at butikken har en årlig omsætning på under 10 millioner kroner.
Blandt de mange kriterier, som dommerkomitéen skulle tage udgangspunkt i, var, at der skulle være tale om en butik, som har tilkæmpet sig en position i lokalområdet i kraft af kreativitet, effektive salgsfremmende aktiviteter, et engageret personale, god hygiejne, anvendelse af ny teknik og butikkens udstråling i det hele taget.
Som synlige beviser på titlen som "Årets Nærbutik 2000" fik Niels Jørgensen og hans personale overrakt diplom, en statuette i form af en miniudgave af en indkøbsvogn med inskription samt en check på kr. 2.500,- øremærket til personalet. Og Byens Købmand kan frit benytte titlen i sin fremtidige markedsføring.

 

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK