Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Diverse

 Vester Hornum Området 

 

På vegne af alle foreninger og erhvervsdrivende vil aktionsgruppen gerne byde dig og din familie velkommen til Vester Hornum området.

Hvis du ikke allerede er flyttet til området, håber vi, at du kunne tænke dig at gøre det.

Vi ved af erfaring, at der i løbet af den første tid melder sig en del spørgsmål. Her på hjemmesiden skulle du gerne kunne finde svar på nogle af spørgsmålene, man naturligt har som tilflytter. Bl.a. kan du læse om de mange foreninger, og måske har du selv lyst til at blev en del af foreningslivet. Der er altid brug for et par ekstra hænder. Som ny borger ser man med friske øjne på mange ting, og byen er positiv over for nye initiativer. 

Vester Hornum ligger midt i Vesthimmerland i en skøn natur med kort afstand til større byer, hvilket gør byen attraktiv for mange, der har deres arbejdsplads i Vesthimmerland. Der er gode offentlige transportmuligheder til og fra Vester Hornum, uanset om du skal mod Løgstør, Aars, Hobro eller Aalborg.

I Vester Hornum bor der omkring 740 indbyggere og i oplandet knap 500. Vi kan tilbyde gode dagplejere, en velfungerende børnehaven, samt skole til og med 9. klasse. Er du til sport, motion og friluftsliv, har vi gode tilbud til dig, idet vi bl.a. har idrætshal, stadion, lokal rideklub og FDF. Desuden har vi en dagligvareforretning (Spar) med postbutik og apoteksudsalg, lokalt byggemarked, autoværksted og smede, samt et aktivitetshus kaldet Firkløveren og Flejsborghus med festlokaler.

Af årlige tilbagevendende begivenheder kan nævnes byfesten i maj måned i Vester Hornum. Sankt Hans bål flere steder i lokalområdet, julefrokost i Vester Hornum Hallen, fastelavnsfest i FDF-huset, spaghettigudstjeneser m.m.
Inden for kort afstand finder du:

  • Svømmehal, bibliotek og sygehus (Farsø, 8 km)

  • Gymnasium og erhvervsskoler (Aars, 12 km)

  • Golfbaner og bowlingcenter (Gatten, 8 km)

  • Biograf (Løgstør, 18 km og Aars, 12 km)

  • Limfjorden med Danmarks mest børnevenlige strand (Trend, 13 km)

  • Vesterhavet (Kollerup Strand, 41 km)

  • Vilsted Sø (Vilsted, 10 km)

Brug de lokale muligheder, så er du med til at bevare en levende og særdeles aktiv by.

Velkommen. Vi håber du får lyst til at blive i Vester Hornum i mange år. 

Mvh. Aktionsgruppen

  

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK