Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Diverse

Om Vester Hornum.dk 

 

V. Hornums hjemmeside var allerede at finde på Internettet i 1999, men pga. en lang og besværlig web-adresse, var der ikke mange, som havde kendskab til siden.

I oktober 2002 fik jeg ved hjælp af sponsorstøtte mulighed for at købe mere serverplads og domænenavnet www.vesterhornum.dk. Derved blev siden nu meget lettere at finde på det store Internet. 

DET ER GRATIS for foreninger og erhvervsdrivende i lokalområdet at være med på siden - og det er frivilligt om man vil tilbyde sig som sponsor i et år. Prisen pr. år er 1.000 kr. 

Som læser og bruger af hjemmesiden kan du være med til at præge indholdet på siden. Send en mail, når der sker noget, som kunne være interessant for andre. Jeg påtager mig ikke noget ansvar for det indsendte materiale og kan ikke holdes ansvarlig for dette.  

Jeg modtager gerne billeder til hjemmesiden ifbm. arrangementer. Skulle du være på et billede og ikke ønsker, at det skal være på hjemmesiden, så sender du mig en mail. Hvis jeg selv går rundt og tager billeder respekterer jeg også, hvis du ikke ønsker at blive fotograferet - underforstået, at du selvfølgelig fortæller mig det :-)  

Hjælp søges altid...
Hjemmesiden drives af frivillig ulønnet arbejdskraft, hvorfor jeg altid kan bruge en ekstra hånd/inspiration. Har du lyst til at være med til at videreudvikle hjemmesiden eller er du bare super god til at skrive, så send en mail 
til : lone@vesterhornum.dk 

 

Sponsorliste:

2002 / 2003

 V. Hornum Vandværk

2003 / 2004

 V. Hornum Badminton Klub

2004 / 2005

 V. Hornum Borgerforening

2005 / 2006

 V. Hornum Idrætsforening

2007

 V. Hornum Borgerforening

2008

 Flejsborg Gymnastik & Idrætsforening

2009

 Byens Købmand

2010

 V. Hornum Håndbold Klub

2011

 Menighedsrådene i Flejsborg, Hyllebjerg og V. Hornum

2012

 Tidl. fællesspisning Team ( Jeanette Brinkmand, Hanne Thomsen og Margit Binderup) 

2013

 V. Hornum Badminton Klub

2014  V. Hornum Vandværk
2015  V. Hornum Vandværk
2016  V. Hornum Vandværk

Hæder til Vester Hornum dk.

www.vesterhornum.dk er netop blevet kåret som 36. modtager af IT-stafetten i Landsforeningen Af Landsbysamfund. Siden januar 2000 har IT-stafetten gået fra landsby til landsby over hele landet. Vester Hornum modtager stafetten fra Hellevad med følgende begrundelse:

"Hjemmesiden har et flot layout og har gode og brugbare funktionaliteter.

Det er let at navigere rundt på siden, der er mulighed for tilmelding til nyhedsbrev, og der er en god oversigt over erhverv, foreninger og institutioner med relevante data om disse.

Desuden er der en opdateret aktivitetskalender, som rækker mange måneder ud i fremtiden. Dette ser vi som et meget stort plus for lokalbefolkningen, da det er særdeles vigtigt og brugbart at kunne finde og støtte op om lokale arrangementer. "

Når man besøger www.vesterhornum.dk får man hurtigt overblik over de vigtige emner i landsbyen:

  • Handel og Erhverv, herunder bl.a. Dagligvarehandel - købmanden blev Årets Købmand i 2000!!. Der er 3 vandværker, 2 VVS, 2 autoforretninger - og så annoncering af en Sangskriver til Festsange. Dem ser man ikke mange annoncer for, og det er jo ellers en god ide!

  • Der er elleve foreninger på Foreningsdelen, og

  • 7 Institutioner under det punkt. Men det, som tog flest kegler var

  • Børnesiden. Der er billeder fra legepladsen, omtale af menighedsrådets legestue og så en lille malebog til børnene. Sikken god ide!

På hjemmesiden er der også en fin billedserie af det arbejde, der er lagt i at renovere byens gamle frysehus. Flot er det blevet!

Webmaster Lone Gertsen står for vedligeholdelsen af hjemmesiden, der på skift sponsoreres af byens foreninger.

Oplysninger om IT-stafetten på www.lal.dk eller hos Barbara Diklev, Landsforeningen Af Landsbysamfund, tlf 98 56 93 93 Barbara Diklev Nørvad 4, Nysum 9610 Nørager tlf 98 56 93 93 fax 98 56 94 84 mobil 40 95 93 83

www.landsbynettet.dk

 

  

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK