Vester Hornum.dk  - lige i af Vesthimmerland

   
 

- Diverse

Aprilsnar.... 

 

 

18 havde trykket på afstemningen, som spurgte om, hvad de havde svaret til advarselen ovenfor. 

11,6 havde svaret JA

2,88 havde svaret NEJ

3,78 havde trykket på X'et

Uanset om du trykkede Ja eller Nej - så var det blot...

 

APRILSNAR 

 

 

På linket herunder kan du læse om, hvad de danske medier igennem årene har fundet på af historier for at narre folk. 

Aprilsnar i danske medier

Bl.a. skrev en københavnsk avis i 1914, at solen sov over sig og stod 9 minutter for sent op. 

Og i TV-avisen i 1985 kunne man høre om en opfinder, der ved et tilfælde havde opdaget, at det var muligt at modtage satellit-TV uden en parabol. Man skulle blot beklæde en stegepande med stanniol og vikle antenneledningen rundt om håndtaget (efter sigende steg salget af sølvpapir)

  

Aprilsnar 2012 

Skal påsken flyttes??? 

Skal påsken rykkes et par uger eller tre længere hen på året, ligesom det med held er sket med sommerferien.

Det er meget ofte dårligt og koldt vejr i påsken og derfor vil 2-3 uger gøre underværker, når hele Danmark gerne vil fejre foråret og gå i haven... men kan det rent faktisk lade sig gøre??? 

Påsken er kristendommens vigtigste højtid. Her mindes Jesu død og opstandelse.... Kan man bare sådan flytte rundt på Påsken, fordi vi gerne vil have godt vejr på vores fridage??? Bliver hele samfundet en tand for moderne eller er det godt at få rusket op i traditionerne.... 

Hvad mener du? 


Aprilsnar 2011

Jeg er ked af at måtte skuffe en masse kvinder, men det var en APRILSNAR - men man har vel lov til at drømme lidt en gang i mellem :-)

Og til alle jer mænd som følte, at I havde noget værdifuldt at miste, slap bare af - I får lov til at beholde jeres skurer og pinde-stykker lidt endnu, men man ved jo aldrig, hvad vi finder på en dag :-)

Få styr på dit rod med TV2 

Mange husker sikkert TV2’s programmet ”Byen, hvor kvinderne gik”. I programmet kunne seerne følge begivenhederne i landsbyen Sinding ved Silkeborg i den uge, hvor TV 2 havde overtalt kvinderne til at flytte hjemmefra og overlade hjem, børn og kæledyr til mændene.

Nu er TV2 igen klar med en ny udfordring. Denne gang er det mændene, som skal forlade byen i en weekend. Mange kvinder går i al hemmelighed og drømmer om at få ryddet rigtig godt op i gemmerne – og det er jo ingen hemmelighed, at de fleste mænd gemmer enhver skrue og pind, som de måske kan bruge på et senere tidspunkt.

Nu har mændene chancen for at kommer på et lækkert weekendophold, mens kvinderne bliver hjemme i Vester Hornum og hjælper hinanden med at få sorteret rigtig godt ud i alt det overflødige skrammel. Optagelserne vil finde sted sidste weekend i august måned for senere at blive vist i en dag i efteråret 2011.

- Vi har valgt Vester Hornum, fordi det er en helt almindelig by, et helt almindeligt sted i Danmark med en masse forskellige mennesker. Den rigtige ramme for at lade noget ganske ualmindeligt ske, fortæller producenten, der sammen med redaktionschefen vil holde styr på det 27 mand store tv-hold fra Nordisk Film, der producerer programserien for TV 2.

- Vi har to andre byer i spil, da vi ikke ved om der blandt borgerne i Vester Hornum er tilslutning til at deltage i programmet. Vi skal bruge mindst 30 familier, som er indstillet på at være med i programmet. Vi håber selvfølgelig, I alle er med på idéen og tager imod os med åbne arme, når vi den 16. april inviterer jer til informationsmøde. Indtil da hold øje med vores brev, som kommer med posten én af de nærmeste dage.


Aprilsnar 2010

Den sidste dagligvarebutik i Vester Hornum lukker 1. oktober 2010

 

  

Kontakt webmaster

 © COPYRIGHT 2012 ALL RIGHTS RESERVED VESTERHORNUM.DK