Opskrifter fra Vester Hornum 

 V.H. Hjemmeside

 

Forretter

 

 Hovedretter

 

Desserter

 

Brød og Kager

 

Sundere opskrifter

 

Diverse

   
- Opskrifter på www.vesterhornum.dk  

 

Casablancagryde 

 

Det skal du bruge: 

400 gram kalkun- eller kyllingebryst i mundrette stave
2 rødløg i fine både
2 spsk. fintskårne soltørrede tomater
2 porrer i ringe
1 spsk. karry - eller efter ønske
½ liter fedtfattig kyllingefond - alternativt vand
1 bæger (500 ml) fromage frais

1 spsk. Maizena mel
havsalt og friskkværnet sort peber
300 gram pastapenne

 

Sådan gør du:

Kom løgene i en gryde sammen med karry, når de bider i bunden af gryden tilsættes lidt af væsken. 
Kom soltomater og porrer i ringe ved og til sidst kødet. Kom resten af væsken ved og lidt salt og peber. 
Lad retten simre i et kvarter og kog imens pastapennene. 
Rør maizena melet i fromage frais og tag gryden af varmen, vend fromage frais i stuvningen og varm evt. stille igennem. 
Ganske svag varme efter fromage frais er kommet i retten, men majsmelet sørger for, at det ikke skiller. 
Hvis der opstår problemer, kan et par spiseskefulde vand udbedre skaden. 
Vend skoldhede pastapenne i og smag retten til. Server den med bredbladet persille og en enkel sidesalat. 
Et lille men godt tip: Kom strimler af soltørrede tomater i saucen og drys med ristet røget mørbrad eller kalkunbacon. 
Spis evt. retten med en sidesalat med ristede pinjekerner.

 

Denne opskrift er indsendt af: Lone Engelbrechtsen 

 Kontakt webmaster