Opskrifter fra Vester Hornum 

 V.H. Hjemmeside

 

Forretter

 

 Hovedretter

 

Desserter

 

Brød og Kager

 

Sundere opskrifter

 

Diverse

   
- Opskrifter på www.vesterhornum.dk  

 

Fru Jensens fastelavnsboller   

 

Det skal du bruge: 

50 g gær
2 dl mælk (lun)
2 - 3 spsk sukker
150 g margarine
1 tsk. kardemomme
Ca. 350 g mel

Fyld: cirka 2,5 dl. creme og en halv pose chokoladeknapper 

 

Sådan gør du:

Smelt margarinen
Opløs gær i den lune mælk
 
Det hele æltes sammen, hvorefter det hæver lunt i 10 -15 min.

Dejen rulles ud i en firkant, som skæres i kvadrater
Fyldes kommes på, saml dejen om fyldet
Efterhæver i cirka 20 min, og pensles med æg 

Bages i 15 min ved 225 grader

Denne opskrift er indsendt af: Inge Jensen 

 

 Kontakt webmaster